Konstfrämjandet Västerbotten

2

Konstfrämjandet Västerbotten

Konstbytardag

Lämna in ett verk du tröttnat på och byt till dig ett nytt! Yrkesverksamma konstnärer, Konsthögskolestudenter samt allmänhet som har verk av en etablerad konstnär de vill byta är välkomna att lämna in verk till en konstbytardag.

Lämna in ett verk du tröttnat på och byt till dig ett nytt! Yrkesverksamma konstnärer, Konsthögskolestudenter samt allmänhet som har verk av en etablerad konstnär de vill byta är välkomna att lämna in verk till en konstbytardag. Du kan byta allt ifrån ett fotografi, en skulptur, en teckning, konstposters, konstvykort, konstböcker, eller varför inte ett performance!

 

Så här funkar det:

Verk lämnas in till oss på konstfrämjandet under v. 6 och tilldelas en färg baserat på vilken prisklass verket är i. Du som konstnär eller konstinnehavare sätter priset, men vi på Konstfrämjandet finns också till hjälp om det råder oklarheter. Färgerna och prisklasserna som finns är följande (med reservation för ändringar beroende på vad som önskas lämnas in):

 

Grön= < 100 kr
Gul= < 200 kr
Röd= < 400 kr
Blå= < 600 kr
Lila= < 800 kr
Svart= < 1200 kr
Vit= < 2 400 kr
Silver = < 3 600 kr
Guld= < 4 800 kr

 

Ni får med er färgkvitton per varje verk ni lämnar in för att sedan kunna byta exempelvis grönt kvitto mot grönt verk, eller ett gult och ett blått kvitto mot ett lila verk. Vi på Konstfrämjandet hänger en utställning av de inlämnade verken och lördagen den 18:e kl.12.00 drar bytet igång. Först till kvarn gäller! Ni plockar med er bytet direkt då ni går. Verk som inte blev bytta hämtas vid konstbytardagens slut, eller under följande vecka. Alla medverkande är överens om att bytt är bytt. Även om en inte har något att byta är en givetvis välkommen att ta del av konsten som visas!

 

Tider för inlämning av verk:

Under vecka 6 (6:e-10:e februari) är du välkommen förbi oss på Kungsgatan 33 med dina verk mellan kl.13-17.

 

Medarrangör: ABF umeåregionen

  • Kungsgatan 33
  • 18 februari12.00-16.00