Salong material- Kom som två andra

Exif_JPEG_PICTURE

I Kom som 2 andra inbjuder vi att tillsammans testa hur våra praktiker hänger samman med våra och andras föreställningar: om publiker, om våra intersubjektiva jag, identiteter, om lögnen och fiktionen.

Välkomna på Salong material: Kom som 2 andra!

Salong material vill skapa utrymme för samtal mellan utövare om egna och andras praktiker i ett format med tydliga ramar bortom vernissagers mingel och de akademiska rummens paneler och seminarier. Hur kan våra subjektiviteter förhandlas i möten med det vi gör, våra föreställningar och förställningar. Kan en tala en annans berättelse? Vad kan konstobjektet tillföra och förhandla i -spelet? När är något tillgängligt att tala om?

Efter anmälan kommer vi skicka texter och filmmaterial kopplat till temat Kom som 2 andra.

Salong material är ett initiativ av konstnärerna Johanna Gustafsson Fürst och Liv Strand sedan 2010, vilket kommer ur en önskan att skapa ytterligare slags samtal genom att bygga om broarna och kasta fler mentala rep över klyftan mellan ordet –det talade och skrivna– OCH rummet, tingen, materialet, teorin och kropparna!

Salong material har en blogg
salongmaterial.blogspot.se…inte så uppdaterad.

När: Lördag den 2 november kl.13.00-17.00
Var: Konstfrämjandet i Västerbotten, Kungsgatan 33

Salongen är öppen för alla som tycker att den känns angelägen, oavsett yrke etc. Föranmälan mailas till clarissa.siimes@konstframjandet.se senast 25 oktober.

Hoppas vi ses!

Visa alla