Konstfrämjandet Västerbotten

2

Konstfrämjandet Västerbotten

Aktuellt: September 2016

Nyheter

Utställning — Applied Theories of Expanding Minds

Konstkollektivet Crystal Beacon startar upp hösten på Konstfrämjandet Västerbotten med vernissage fredag den 23 september kl 19, i samarbete med Umeå Pride. Videoverket Applied Theories of Expanding Minds är en framtidsskildring om Kenya med fiktiva inslag. Efter självständighet från Kina, skapar en utbrytargrupp nya ceremonier med queera blickar.

  • Konstfrämjandet VästerbottenKungsgatan 33
  • Fredag den 23 september18.00-22.00
  • Fri entré
  • Läs mer
  • Nu öppnar Institutet för Samtida Klotter

    Gävleborg Nu öppnar det första Klotterinstitutet i Sverige på Kungen i Sandviken! Vi firar öppnandet med: Fria klotterväggar! Easy1 på Galleri LarsPalm! Vincent E.L. på scenen! Möjlighet att vara med och bygga upp institutet från grunden! GRATIS!

    Läs mer