Konstfrämjandet Västerbotten

2

Konstfrämjandet Västerbotten

Aktuellt: Maj 2016

Nyheter

History in the making — on art, solidarity and power #5

Vilken roll har konstnären i utforskandet av historieskrivningen? Möt konstnären och författaren Meira Ahmemulic och utställningsproducenten Bianca Leidi från Världskulturmuseet i Göteborg i ett samtal om hur konstnären kan påverka historien och historieskrivningen.

  • Västerbottens museumHelena Elisabeths Väg
  • Söndag den 29 majKl 13 - 15
  • Fri entré
  • Läs mer

Series of lectures — History in the making - on art, solidarity and power #4

The artist Conny Karlsson Lundgren and the asylum lawyer from RFSL Patrick Bazanye, give a lecture and discuss the importance of the lgbtq-organization, survival stategies and the life conditions of lgbtq-people in a national and international perspective. Can visual art and social movements support the lifes of lgbtq-people in times of hostility?

  • Västerbottens museumHelena Elisabeths Väg
  • Sunday, 22 May13 - 15 pm
  • Free entrance
  • Läs mer