Konstfrämjandet Västerbotten

2

Konstfrämjandet Västerbotten

Aktuellt: Januari 2016

Nyheter

Utställning — Domestic relationships

Konstnären Samuel Andersson (SE) visar måleri i Konstfrämjandets nya utställning "Domestic relationships" med invigning fredag den 12 februari kl 19.00. Med utgångspunkt i vardagliga objekt i form av två tolvslåstolar, reflekterar konstnären över konstens och bruksobjektets värde.

  • Konstfrämjandet VästerbottenKungsgatan 33
  • Fredag den 12 februarikl 18-22
  • Fri entré
  • Läs mer

Konstlunch — en berättarföreställning om konst, identitet och tillhörighet

Under vintern 2016 turnérar konstnärerna Cecilia Germain och Sofia Hultin med berättarföreställningen Mellanrummen. En föreställning som gestaltar livsvillkoren för att få känna värme och gemenskap men också bevarandet av ett mellanförskap där hudfärg, hierarkier och kampen om överlevnad sätts i fokus.

  • Konstfrämjandet VästerbottenKungsgatan 33
  • Tisdag den 26 januariKl 11.30-13.00
  • Fri entré!
  • Läs mer