Konstfrämjandet Västerbotten

2

Konstfrämjandet Västerbotten

Aktuellt: November 2015

Nyheter

Workshop — Bygga nation och kroppar

Konstnären Ulrika Gomm leder en workshop som tar sin utgångspunkt i textverket "Bygga nation och kroppar (1914-2014)" onsdag den 9 december kl 18 på Konstfrämjandet. Deltagarna kommer att få arbeta med texten, rösten, skrivandet för att tillsammans formulera nya tankar och visioner om kropp, samhälle och framtid. Vill du delta?

  • Konstfrämjandet i VästerbottenKungsgatan 33
  • Onsdag den 9 december18.00-21.00
  • Läs mer

Utställning — We have come to restore democracy

Konstnären Ulrika Gomm (SE) visar textbaserade verk i Konstfrämjandets nya utställning "We have come to restore democracy" fredag den 4 december med invigning kl 18.30. Genom video, performance och objekt vill Gomm öppna upp för reflektioner kring individ och nation, medborgare och samhälle.

  • Konstfrämjandet i VästerbottenKungsgatan 33
  • Fredag den 4 december18.00-22.00
  • Fri entré
  • Läs mer

Konstfrämjandet i Västerbotten söker en konstkonsulent 50%

Konstfrämjandet i Västerbotten (KFV) har sedan 1978 haft konstbildning som huvuduppdrag. Vi arbetar med att främja och sprida den samtida konsten och kulturen i hela samhället. Nu utvecklas verksamheten i Västerbotten och vi söker en konstkonsulent för regional konstkonsulentverksamhet.